Tokio Hotel Says hey to sweden


Gash den här låten är så bra!


welcome to humanoid city

Tokio Hotel står på scen med sin första konsert i Luxemburg från welcome to humanoid city turnen just nu! Lycka till grabbar och hoppas det går jätte bra!! :)
GASH bara 9 dagar och 8 konserter kvar tills det är våran tur här i Sverige!!!! Gud va jag längtar nu asså. Blir så glad av att bara tänka på att dom står på scenen och spelar just nu. Mäktigt. Jag vet inte hur jag ska förklara min känsla.   

* FÖLRLÅT FÖR DATUM OCH TID SKULLE LÄGGA IN DET IGÅR KVÄLL MEN HANN INTE PUBLICERA INNAN INTERNET DOG*


Laptop nästa?

JAG VILL HA EN LAPTOP. Orkar inte sitta när jag sitter vid datan.. Vill kunna ligga ner, och det går ju bra nu.. Inte...-.-

11 dagar.

God morgon på er. =)
Sovit gott ? Det har jag, men jag vaknade ganska tidigt och visst det är ju skönt. Ska ut i stallet nu och rida o mocka. Sen ska jag till farmor och farfar och gratta farfar som fyllt år. :) Ska prata med farmor om hon kan färga mitt hår om inte malin ska göra om det, som ni vet blev jag inte nöjd med de hon gjorde förra gången... Jaja, juste, höll på att glömma, ska få massage efter vi har varit hos dom, det blir najs det (Y)

PUSS!


20 februari 2010

Hola amigos. 2 dagar tills turnén börjar! Weii, och knappt en vecka kvar tills jag ska gå, eller 12 dagar. Ingenting. Om man har stått ut och längtat i 117 dagar redan är ju 12 dagar ingenting! :D Tjohoo vad jag längtar!
Idag har jag varit ute i stallet ganska länge, så är helt d-ö-d fortfarande.. Snöstorm, mysigt det..
Jag som trodde snön skulle va borta till konsterten men tro det eller ej men det kommer va kvar.. Det kan jag lova er! Ush..
Hehe, ska bara ta det lugnt i kväll och se på TV. Gå och lägga mej tidigt. Sorry för jätte kass uppdatering men har inte så mycket att skriva om för tillfället! Jag och matilda åker nog upp på fredag morgon till sthlm ist för lördag så vi har lite mer tid på oss att shoppa AAALLLLLLT vi kommer behöva. (Y) Nej nu ska jag nog gå ut och slappa lite i soffan.. SEYAA


22.26

Hejsan. Har varit i skolan idag. Det va helt okej gjorde inte så mycket, ritade lite på slöjden och såg film på språket. Jag och bästis♥ har just sett film, vi såg Van Wilder Freshman year. Nu ska vi se Year one, när lammen tystnar och kalle och choklad fabrike.. xD Hörs i morgon! =)





19feb2010

Hejsan. Ush vad jag ogillar allt nu.. Jag får inte rida, jag har just varit vid naprapatgrej och det bara snöar. USSSSH. Jag orkar inte. Det är just shit. Bläääääh. Vill inte skolan vill ingenting, vill sova. Jag är jätte trött. Hm. Kul inlägg. Nu ska jag göra mej klar. Hej då.


Funderar på att beställa om det inte finns på konserten! (Y)











Vilken tycker ni?
Ska nog beställa en mugg med! (Y)

Hade heller inte varit helt fel med den här i naveln!! (Y)


En liten TH video..


18 februari 2010

Hejsan!

BAAARAAAA 2 VECKOR TILL TH IDAG DÅÅÅ!!!!!!!!!! :DDD
....Va vid doktorn i morse. Det gick väl bra, han klämde lite på min rygg och sa att inget va brutet, haha då dkulle jag ha varit förlamad vid det här laget.. DAH! Men aja, han sa att jag inte skulle idrotta, käka ipren och gå mycket så skulle det bli bra på några veckor.. Och jag hoppas verkligen att några veckor är typ 1, annars skjuter jag mej själv. Kanske.. Förhoppningsvis inte.. Heh. Men iaf ska va vid naprapaten i morgon klockan halv 8(!!!!) Shit.. men men ska man bli bra får man väl lida lite.. tänkte sova till typ kvart över 7 och sen åka och till naprapat skiten och sen hem och göra mej klar, får se om det blir skola. haha orkar kanske inte, bara typ 3 timmar.. Fett ovärt.. Men men får se i morgon.. Hade test nationella idag i matte.. Gick väl sådär.. Fett ont i huvudet, kunde inte koncentrera mej.. Jävla skit. Nej nu ska jag ut i stallet och mocka och rida lite. Men dock bara lugnt. Aja. Vi hörs sen!

Btw, köpte en frida så här på namnsdagen och allt och gissa vilka man fick megaposter på? (A) Kolla riktigt noga så ser du.. Haha (a)(y)


Weeeiii (Y)

SEYA guys in The Globe om 2 veckor!!! Gaaah vad jag längtar! ♥♥


Seg Torsdags morgon..

God morgon!

Fick lite sovmorgon idag, ska till doktorn vid kvart över 9 och kolla ryggen. Får väl se vad dom säger!
Ligger och slappar mej i sängen just nu när jag fick ite extra tid (Y)
Har namnsdag idag.. Frida.. Trodde det va igår, men icke, det va idag. Haha! (Y)
Vi hörs senare! Ha det bra! Kram

God morgon!

Eller ja. Morgon och morgon, förmiddag. Jag är hemma från skolan idag. Har jätte ont i ryggen..
Nu ska jag se TV! Puss

Tom Kaulitz.


Dagens låt




men gud..

Nu ska jag och milla se film. Superhjältarna....


Tisdag

Hej på er! =)

Jag kom just hem från tandläkaren. Issh,, det tog typ 3 minuter. Haha så det va ju skönt. Det ända jag ska göra är att dra ut min tand, själv, inte dom. Ska vicka som fan nu så den åker ut! Hahah. Efter tandläkaren åkte jag milla och pappa till MAX och hämta mat, och det blev lite förvirring och han hitta inte sina chilichees så kollar hjan ner i kassen, så vräcker pappa ur sej, haha det kunde blitt kinabånge.. Ehh, jag och milla satt och as garva i bilen i typ 5 min... xD och då försöker pappa försvara sig själv, men man säger ju såå.. Har ni aldrig hört det?
Ehh, no och sen helt utan någon förvarning på väg hem när vi pratar om något, visst vi kanske inte hade så normalt samtalsämne innan men ändå, då vräker han ur sej ännu en knasig sak, Snorre Sturlasson. Vi börjar garva igen och då säger han att vi haft en kung som hette så. Han kan allt han min far, väldigt bra saker.. HA-HA!!  
Idag hade vi matte dag i skolan, det va ju ganska nais eftersom vi inte gjorde något, klippte lite fyrkanter och trianglar i papper och klistra på på kartong, och sen löste jag och matilda en jätte enkel kluring. På mentors tiden åkte vi på svarta sopsäckar i Tallunden. Det va några ungar som sprang runt och kramade mej och matilda, aldrig sett dom tidigare... :S
Weey, bra dag (Y)
Vet inte vad som händer ikväll, chilla, ska nog ta och sova lite nu, så jäkla trött.
Puss, SEYAA! 
 


Måndag.

Hejsan. =) Orkar itne skriva på bloggen just nu känner jag.. Heheh. Men kan meddela att det bara är 17 dagar kvar till tokiohotel konserten idag. Snart 16, det är nais (Y) kan väl inte säga så mycker mer än att jag längtar! Nej idag har det inte hänt något spec. det va fotbolls turnering i skolan så har itne haft så mycket lektioner. Ingen klok faktiskt. Satt och käka godis på SO:n och kolla på matilda när hon ritade på engelskan.. Hehe, kul dag.. Imorgon matte dag. Yess.. Mitt favorit ämne.. Nu ska jag och Wilma kolla på Hitta Nemo, om vi hittar den.... XD sorry för kass humor. Bye bye!


Söndag.

Det gick inge bra idag på tävlingen. Fick 1 pet i LC & 2 pet i LB. Är inge sugen på att blogga just nu. Händer ändå inget intressant i mitt liv... TRåkigt nog. har fortf ont i ryggen. Nu ska jag sova och lyssna på soft musik!
Höres!

08:16

God morgon. Idag ska jag va funktionär.. Jippi. Alla mina tokio hotel affischer har ramlat ner från dörren. Krångligt att få upp dom igen. -.-
Nej nun ska jag gå, skönt tävlingen är framflyttad till 11 iaf, ist för 9. ;)
Näääh, måste det snöa hela tiden?????? Jag blir arg.
Hej då, hörs när jag kommer hem!

Jag hatar snö.

Hejsan!
Idag har jag varit i skolan. Tråkigt som vanlig. Klippte ut 4 bitar till min klänning. Såg på film och hade party matte. Det är väl det som har hänt. Jo käkat en hel del godis. Kola, som vi säljer. Hahah. Sen gick jag och matilda hem till henne och sålde en burk till hennes bruur för 70kr. xD hahah, vi drog till rimi och tog ut pengar till boysen som va där, dom skulle köpa tröjor till fotbollen på måndag. Fast jag ska inte va med men vill ju ha en iaf (Y) Elit 97.
Vi gick hem till matilda sen och typ sov xD nej men vi låg i soffan och käka chokladbollar.. :P hahah. fyfan va tjock jag är -.-
Nej nu ska jag gå och se lite TV. Puss!!   


Dagens låt




Fredag!

Ohh äntligen helg!! Fast det känns som typ onsdag och igår kändes det som fredag. Hahah. Men det är ju skönt. Nu ska jag åka till skolan. "Missade" bussen, skönt att kunna chilla lite på morgonen och bara ta det lugnt när man har sovmorgon! :) Kram!! 

Dagens låt




Jag hatar skolan.

Hej på er !!

Jag hatar skolan. Först sitta still i 3 timmar och skriva nationella sen sitta 100 minuter & skriva på HK... Det är vad jag har gjort i dag, sen haft matte, men gjorde itne mycket klokt. SO oxå, jag är chockad jag hade 5 rätt på nutidsfrågorna, och jag gissa på alla, t.o.m. matilda, joakim, oskar, hedvig hade mer? Wow.
Nej idag har jag haft det värre än alla andra dagar. Har jätte ont i nacken nu med. BAJStrappa. Jag hatar den.
Nej det händer verkligen ingenting in my life. jag tror jag gått upp (minst) 10kg den här veckan. -.-
Nu ska jag banta for the rest of my life. Men kan ju inte röra mej så thats life. *host fetto host*
Nej nu ska jag gå och se på TV. Har inget annat liv och det suger.
Fan va sur jag är hela tiden. Men jag orkar inte längre. Jag vill va friskt. Blööhöö.

Hare bra!

Nationella

God morgon på er!

Nu åker jag till skolan och har nationella i 3 timmar i svenska. J-I-P-P-I!! -.-

Hörs när jag kommer hem!!


Tokio Hotel & Kerli - Alice i underlandet

Hej på er!

Idag har jag varit i skolan med mitt gråa hår. Gud vad jag hatar det!
Men jag ska göra om det. Kan ju inte se ut så här 4 mars. Right? Som min mormor. HA-HA. Inte kul mina vänner, inte kul... -.-
Har inte så mycket att skriva om, händer itne så mycket i mitt liv just nu.. Haha. Kan ju knappt röra mej -.-
Blir mest, skolan(lyckades faktiskt gå dit, även om det gick väldigt långsamt;)) hem, käka, ta det lugnt och försöka bli friskt(från rygg ont:et) ;)
Yes... Nu ska jag se TV. Får se om jag hittar något kul. Nått finns det väl alltid. Haha.

Puss!!


Igår när jag klippte mej(vilket jag aldrig mer ska göra) fick jag pepparmintste. Vilket jag aldrig smakat förut.
Det var helt okej, finns mycket godare om man säger så xD Hehe.


Jätte roliga tidningar. Hittade en bild på min tvilling.. Han med grått hår i top model ni vet ?
Ganska lika, maby my feature husband? 


Onsdag

God morgon. Ja knappast en god morgon för min del. Vaknade för en timme sen. Något sent. Typ en halv timme eller något... -.- Ja ja, thats life. Orkade inte gå upp. Så jävla ont i ryggen och benet, det är värre idag! =( Ush, ska det aldrig gå över? Buhuuh =( Som sagt vaknade alldeles för sent, började gråta när jag såg mej själv i spegeln, håret va fortfarande detsamma, hoppades på att det hade varit en mardröm, men ikke! Välte ut ett stor jääävla glas vatten öevr alla mina saker. Det går bra för mej idag..
Nä börjar 10 över 8 så borde igentligen ha åkt för lääänge sen, men jag får åka när Milla ska in ist..
Hörs senare !

unhappy

Ush. Är verkligen inte glad. Har ingen lust att blogga. Kan bara tala om att mitt hår ser ut som fan och jag ska se house och duscha nu. Hej då!

Facebook

Matilda har hjälp mej att skaffa facebook. Tack gumman♥
Tror jag är sist i hela världen med det. Haha. (Y)


Sjukhuset

Nu ska jag gå ner och äta lunch sen åka till sjukhuset. Vi hörs när jag kommer hem!!
Kram♥

Schrei (so laut du kannst)

Om någon har låtarna Jung Und Nicht Mehr Jugendfrei, Wenn Nichts Mehr Geht, Gegen Meinen Willen & Freunde Bleiben med Tokio Hotel från Schrei (so laut du kannst) på datan. Skicka dom till mej på msn. [email protected] (a) Tack

 

Cajsa Funderar...

...på att färga håret såhär? Vad tycker ni..?

(Tara Ried)


Cajsa vill ha...


Otroligt fina!!! (y) eftersom jag älskar rosa så skulle dom här sitta perfekt på mig!! (y)
Ska nog ta och skaffa ett par sånna här (a)


Dagens låt




Godmorgon solstrålar

Eller godmorgon snöflingor kanske man ska säga haha?
Ingen skola idag heller. Ska till sjukhuset i em. och ska be dom kolla mej då, vad det kan va.
Nu ska jag gå och äta frukost. Sen chill resten av dagen haha(a)
Blogg yah later!!!

Måndag

Sådär ja, nu har jag ätit middag och allt sånt där nödvändigt(a) asså det är något med mej och sås & rinnande mat(?) den ända såsen jag käkar till mat är gräddfil.. ;s och till en mat rätt som mamma lagar och farmor mat. Annars aldrig. Och soppa? Nää, inte min favorit. Jag vet faktiskt inte varför. Men men, nu ska jag gå och lägga mej så jag orkar upp i morgon bitti, och kommer upp, vi får väl se hur det blir med den saken!!
Ja ja, nationella i morgon klockan 8, ska till sjukhuset vid 1 och sen klippa mej när vi är klara där.
God natt, puss!!


Nick Pitera... ;)


Right now..




rubrik

jag är väldigt sugen på coca cola och ferrari bilar..


Mums.


He makes me smile everyday


Tokio Hotel Automatic/WBMW Acoustic ♥


ska se film nu...


Hahah. ska se film nu.. ;)

mina fina strumpor... ;)


12:21

Har precis ätit lunch. Ska plugga lite So nu(om jag orkar), sen bara chilla. (Y) låter bra. Slår kanske på en film. XOXO


Aww va söt han är =D ♥


Har tråkigt.. ;)

Sitter vid datan och har hur tråkigt som helst. Smsar med Linnéa, chattar med Matildabästis♥ och Angelica♥ och lyssnar på musik, just nu går Possibility - Lykke Li på spotify om och om och om igen, heh. (Y)

Hörs strax!

Hur ska jag ha...? RÖSTA

1.

2.

3.


Dagens låt




Måndag morgon..

God morgon!

Jag vet inte om det är en så god morgon. Har knappt kunnat sova i natt, har haft så himla ont i ryggen och i benet, eller precis när benen och överkroppen går ihop. Jag kan nästan inte gå. Hemskt. Blev så mycket värre igår efter hoppningen. Inte så smart kanske men ja ja, jag är som jag är, det kändes ju inte när jag red? Då kan man ju försöka, right? (a) Haha. Men som sagt, inte så s-m-a-r-t!! Nu ska jag gå ner och äta frukost. Sen ligga och slappa i soffan hela dagen och försöka röra mej så lite som möjligt..

Puss

Skolköterskan imorgon

Gonatt! justfan, kom på en sak. Eller rättaresagt Emma påminde mej, nationella för alla 9or i hela sverige på Tisdag. Jippi.. Nu ska jag gå och sova och hoppas på att min rygg blir bättre(känns som att det är det ända jag tjatar om just nu, menmen). Får gå till skolsköterskan imorgon och kolla upp mej.

Hej då!

99 frågor om mig.

1. Vad är klockan: 19.50
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: cajsa
3. Smeknamn: cajis, cajsen, toms lover(ha-ha) osv…
4. Vad heter dina föräldrar: lotta och stefan
5. Antal ljus på din senaste tårta: 15
6. Husdjur: 10hästar,3katter
7. Hårfärg: igentligen platinablond, men nu färgat blont
8. Favoritfärg: rosa...
9. Piericing: öronen
10. Tatuering(ar): jag ska
11. Födelseort: visby
12. Bostadsort:  träkumla 
13. Nuvarande bostad: träkumla
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra världsdelar: asien
16. Har du varit med om en bilkrasch: nej
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: glass, lätt
19. Snuttefilt eller kramdjur: kramdjur
20. Antal syskon: två systrar
21. Färg på strumporna: randiga
22. Lyckotal: vet inte. 
23  Favoritfilm: Vene, har sett så många
24. Favoritcitat ur en film:...
25. Bästa semestern: Thailand 08, tror jag
26. Favoritmat: Ris..
27. Bästa veckodagen: fredag och lördag
28. Senaste låt du lyssnat på: Rihanna - Russian Roulette 
29. Tandkräm: Collgate,
30. Favorit TV-program: Grey's Anatomy, Vänner
31. Favoritrestaurang: Grill
32. Favoritblommor: Rosor!
33. Tycker inte om: Finns massor.
34. Sport att titta på: kollar aldrig på sport, hoppning isf.
35. Ögonfärg: blå
35. Senaste sjukhusvistelse: Förra veckan(om en timme räknas) 
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: rosa
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Inga(på moppe)
40. Vem/var är du om 10 år: vene
41. Vem fick du senast e-mail från: Angelica 
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: nope
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: hm, vila eller ginatricot
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sitter vid datorn
45. Fras/ord du använder (för) ofta: tokio hotel(enligt alla andra utom mej själv & M) 
46. Födelsedag: 1 april
47. Vad retar du dig på: snön just nu
48. Det bästa du vet: familjen,vänner,th
49. Läggdags: Vardagar:  olika
50. Stjärntecken: vädur
51. Värdefullaste ägodel: min mobil eller datan
52. Vad är klockan: 19:59
53. Vad har du för kläder på dig just nu: pyjamasbyxor, sverigetröja ,strumpor...
54. Favoritland: Thailand
55. Favoritfilmmusik: Neew moon just nu, Possibility. ha-ha, men gillar inte filmen..
56. Skostorlek: 36
57. Fobi: mörker,fjärillar
58. Favoritpålägg: mjukost
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få
dina pengar:
cf-föreningen
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Jag älskar dig.
61. Bästa bok du läst: läst många, vet faktiskt inte vilken som är bäst
62. Vad är du beroende av: Godis, mobil, data ,plattång, smink, kärlek, Tokio Hotel
63. Favoritdjur: Häst & katt 
64. Gillar du snö: Mjaa.. När den ligger på marken är det okej.
65. Favoritglass: Mövenpick
66. Vad la du dina sista pengar på:
 godis...
67. Är du långsint: ibland
68. Favoritgrupp/artist: Tokio Hotel♥
69. Vilken är din bästa egenskap: Att jag kan va mej själv.
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: tatuera mig !
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: tror de
72. Vad gör du i sommar: solar, kompisar, sthlm, stranden, tyskland(?)
73. Mest intressanta stad du varit i: vet inte, någon i thailand, bangkok eller huahin
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: vet inte.. 
 75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Människor som kommit ur ex .
ett djupt missbruk, eller gått igenom en svårsjudom. Sen folk som klarar av att gå igenom 
svåra saker. Men också människor är starka och står för den dom är och det dom har gjort.
Och har ändrat på sig.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen:.....
77. Favoritgodis: Ferarribilar & jordgubbar 
78. Spelar du nåt instrument: Nä, men sjunger ofta hemma
79. Snyggaste kändisen: Tom Kaulitz, lätt !!
80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Hm, kan inte välja, finns många. hah
81. Vilken film såg du på bio senast: Avatar
82. Senaste köpta skiva: Humanoid
83. Roligaste konserten: the voice(änsålänge, snart TH)
84. Bästa känslan: kärlek, utan tvekan!
85. Samlar du på något: ja
86. I sånt fall, vad: nagellack
87. Är du feminist: ?
88. Favoritminne: Finns för många.
89 Favoritskiva: Humanoid.
90. Bästa kompis/ar: Matilda Fahlén
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: ingen aning faktist.. CP-kanske?
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Finns många.. HA-HA
93. Favoritlåt: Rihanna - Russian Roulette (just nu)
95. Har du en mobiltelefon: ja,
96. Vad är det vackraste som finns:
 vet inte   
97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Australien eller U.S.A
98. Är du homo- eller bisexuell: nej
99. Vad är klockan nu när du är klar: 20.09

Kände att det blev lite allför lika svar som milla, men vi är ju systrar, right?


ingen kan allt, men alla kan något

Sådär, nu har jag duschat, ätit och fixat naglarna! =)
Nu ska jag äta fläderglass & hallon medans jag ser på filmerna från dagen.
Efter det ska jag gå och sova så jag orkar upp i morgon, får hoppas att jag kommer upp och att jag inte blir helt förlamad i ryggen...Det sprider sig, har ont i axlarna och nacken nu med, aj! Stor kram ♥ 



Moonline och Cajsa Olsson. Bilder: Martin Svärd


Dagens låt



3a LC. 2a LB

Hejsan. =)

Nu är jag hemma igen. Det gick inte så bra. Eller igentligen gjorde det det eftersom jag kom 3a i LC som jag fick ett stopp och ett pet i, och kom 2a i LB som jag fick ett pet i. Jag har jätte ont i ryggen nu, blir bara värre.. ='(
Bajs. Hon kändes inte helt fräsch i första klassen, men förstår henne, vi han inte rida fram klokt. Men det gick bättre i andra iaf. (=
Nu ska jag ta en lång varm dusch & masera min rygg, sen se på Urband Legends och äta mat .. 
Har ni haft en bra helg? =)





Förlåt för dåliga bilder.
Fler kommer.


Söndag

God morgon. =)

Ja, tävling idag då. Jag vaknade precis och håller på att göra mej i ordning. Ush, gillar inte att gå upp såhär tidigt på helgerna. Hehe... Men det är roligt att tävla iaf. Första tävlingen på länge!
Jag har fortfarande ont i ryggen.. ='( Lite bättre men ändå inte bra..
Nu ska jag ner och äta frukost och sen kila ut i stallet.
Önska mej lycka till så hörs vi när jag kommer hem! =)


Mera pics på T&B från Milan ♥







beach pictures Tom & Bill


God natt

Ska gå ut natthöa nu sen gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon.

Btw, köpte en förbygel av Angelica idag, Fire kunde inte ha den, och Moonie och Fire har lika dana träns som matchar förbygeln, så det va ju perfekt (y) !


Spider Man 2



Ola och Salem al Fakir till Globen !


Ska se Spider Man 2 nu !


Lördag

Hejsan! =)

Kom just in från stallet. Jag har ridit, smörjt & mockat. Phuu. Jobbigt! Tog ganska lång tid eftersom jag har så ont i ryggen.. =( Ramlade på bästis trappa igår och slog i ryggen, rumpan & benet. Fast bara ryggen längst ner precis över rumpan.. =( Kan inte böja mej ner och när jag "svankar" gör det ont. Fan. 
Men det gick faktiskt riktigt bra att rida. Fast hon va väldigt pigg i början, så hon fick springa & skutta av sig i typ en halv timme, sen blev det klokdressyr. Hon va riktigt fin på slutet. =) Lite musik fixar biffen. Hahah. Blir alltid så glad när jag lyssnar på musik när jag rider, kan verkligen inte va arg då. (a) 
Tävling i morgon. Riktigt taggad. 
Ja ja, nu ska jag gå och gosa ner mej i soffan med Te, Brie och Melodifestivalen! =) Kramar ♥  


Trötta Tokio


Hahah, oj ser ni hur trötta dom ser ut att va? (a) men söta ändå! ♥

Dagens låt




Human Connect To Human


Bra låt med snygga bilder som blir fotade! ♥

Cajsa y Matilda

God morgon!!
Sitter hemma vid Bästis. Vi har just ätit frukost. Vi såg Avatar igår. Den va bra. I morgon är det tävling. Så ska ut i stallet snart och rida och fixa allt. Blir nor inga fler inlägg idag. Kanske ett ikväll. =) Kram ♥


naaaaw va söta dom är som Avatarer =) ♥


07:59

Godmorgon..! Har ni sovit gott? =) Det har inte jag.. Har haft sån himla huvudvärk att jag knappt kunnat sova och vaknat hela tiden.. Jobbigt. Har fortfarande det men inte lika mycket. Ush på det. Nu ska jag för en gångs skull vara posetiv till vädret. Det är faktiskt ganska fint ute. Det är sol idag vilket gör att det är ganska kallt iof. men det är fint. Snön glittrar! (A) Nu ska jag gå ner och äta frukost sen göra mej klar och åka till skolan. Får skjuts av mamma! Tack! Skriver när jag kommer hem, PUSSPUSS

Dagens låt



Avatar

Blir nog bio imorgon med bästis, Avatar. Nice-igt värre. Åt just middag som jag lagat. Blev väl inte jätte lyckat. Heheh. Borde nog gå en kurs i matlagning. Nu ska jag gå och göra mej i ordning för sängen. Sov morgon i morgon. Skönt. God natt ♥  



4 Mars. Tagga Tagga Tagga.


headache

Goddagens!

Blogg.se hade lite problem så har inte kunnat logga in förens nu. Jobbigt.
Idag har jag varit i skolan. Har faktiskt varit lite nere vet inte varför, kanske pga. huvudvärken? Ja ja, kanske vädret. Gick iaf till ÖB med några av killarna medans Matilda hade HK. Trevligt.. 
Har varit på träning. Det gick inte så bra. Hon stannade på typ alla hinder och kändes inte helt fräsch. Tråkigt!
Hon får ta det lugnt i morgon och se hur hon mår på lördag. Hoppas hon är bra. Tävling på söndag ju. Vill verkligen va med. Iorförsi bara träningstävling men kul ändå. Ja, som sagt, hade jätte ont i huvudet, så fort jag blinka blixtra det och gjorde ont i "högra huvudet". Heheh.
Nu ska jag ner och laga mat. Sen kolla lite TV och försöka bota min huvudvärk. Vi hörs senare. Puss♥


God morgon!

God morgon! =)
Sovit gott? Det har jag! :) Fast är jätte trött . Heheh.
Har min mobil nu. Wiieh. Kan smsa & lyssna på musik igen (A) Älskas(Y)<3 haha.
Måste göra mej klar nu och sen rulla vidare till skolan! Kram ♥

Baby baby.






World Behind My Wall


Dagens låt




4 Februari 2010

PRICK EN MÅNAD TILL 4 MARS TO DAY!! :DDDDDD WIIIHOO!!








21:18

Ska duscha nu sen sova. Så trött. Hm..? Undrar om det blir skola i morgon. Hope not! Hahah! Kram♥
 


Vilken skulle ni välja ?



Vädret.. tumme ner (n)

Ush på vädret. Snö ända upp på låren när man går ut!!! :O
Har verkligen bara tagit det lugnt i dag. Eller va 3(!!!) timmar i stallet och mockade, pratade med bästis och red, samtidigt som vi pratade också.
Fyfan. båda två deppade ihop helt och pratade i 45 minuter om hur hemskt dom 3 åren på gymnasiet kommer bli. Vi kommer ju inte gå i samma klass....Antagligen..
FAAAAANNNN!!!
Milla va en stund på stan, vädret lugnade ner sig så hon åkte in en stund. Hon hämtade ut mobilen som varit på lagning, men T700 va slut så hon fick en mycket bättre (Y) en med 5 megapixel kamera på. Men jag får nog hennes gamla eller nya, bara någon vecka gammal. Lika dan som min då! =) Det blir nice-igt. Slipper ha den här fula mobilen! Åhh finally kan jag lyssna på musik på tele och kolla på bilder! Det har saknats<3 Och det gick 1 dag, hur skulle jag stått ut..? :b
Hon köpte en ring(as fin, bild kommer) och lite candy till mej, my favorites right now, ferraribilar och jordgubbar. Tack!! I love you<33
Går det någe bra program på TV:n ikväll? Jag ska gå & dricka varm choklad(min nya drog, typ..)nu, sen efter maten duscha och sen glo TV.  SEYA'


I miss U <3


Grattis Stina och Lavendel ! :) ♥


HA-HA


Va tvungen att lägga upp en bild på min mobil jag har nu.. Heheh


Har man slagit yxan i båten får man ro som fan!!

Känns väldigt konstigt att va hemma och sitta hela familjen runt bordet och äta lunch tsm.
När alla andra är i skolan!!!
Familjen Mjukisbyxa är vad vi är. Alla har mjukisar, håret står åt alla håll och no makeup. Ni skulle bara se oss asså!! HA-HA (A) 
Ska ut i stallet och ta in min häst strax. Sen ska ja se på Hitta Nemo Med Systrar! xD
Bästa Disney filmen. Heh ♥
Har fixat naglarna, dålig bild, men iaf fransmanikyr med lite bling bling (y)


Lunch

Ska ner och göra min specialsallad nu! Det är så god. Jo föresten så är millas gamla mobil klar på lagning, ska ha den istället för den jag har nu. (Y) Fattar ingenting på det, teknisk som jag är. (A)


Sims 3

Ska "simma" lite nu ;) ♥


thailand första april !?

Hörde just på radion att plogbilarna har svårt att ta sig fram. Så ingen bra ide att köra idag. Hett tips!
Just nu sitter jag och chattar med Angelicababy(http://angelicalandergren.devote.se/) på msn(vi bestämde även att om det är snö på våran födelse dag drar vi till Thailand), lyssnar på musik, fixar naglarna och dricker varm choklad! Mysigt =)
Blogg yah later! ;)



angelica sötnos på bilden ♥


Right here, Right now

Sitter och käkar ballerina med kladdkaka(?) smak. Riktigt god faktiskt. Va lite skeptisk i början. Kladdkaka är inte min favorit efterrätt, Men den va god! =) Vad gör ni? Haha juste, ni är i skolan! Kul för er. (Y)


Dagens låt





@ home

Godmorgon i snöstormen! =)

Ja, bussen är inställd och föräldrarna vågar inte köra.. Så blir alltså ingen skola idag heller. Fan!!! Jag som för en gångs skull ville gå, vill va med bästis... Jag älskar dig ♥
Hade lte ångest i går över att vi inte kommer gå på samma gymnasie..
Ja ja, vad ska jag göra i dag då? Blir nog ingen träning ikväll heller.
Snöstorm som sagt. Skulle va väldigt trevligt med sommar. Snön kommer ju inte försvinna förens April. Helvete. Jag kan inte komma i håg senast det va snö på min födelsedag. 1 April(!!!) Ska vi slå vad..? 
Nååja, ska sluta klaga på snön för varje gång jag skriver att jag vill ha sommar blir det ännu mer snö...
Nu tror jag ska kila ner och äta frukost, sen sova lite till. Får se hur dagen blir. Får spendera den med systrar! Det är ju alltid trevligt! =) ♥
Snö inte bort i stormen så hörs vi senare! Kram ♥ 

House


Ska göra mej klar nu och sen se House. ♥


Home

Hemma nu, skolan rullade på som vanligt. Nationella gick väl sådär. Kunde gått bättre! 
Va och lämnade  in mobilen på lagning. -.- helvetesfuckingskitmobil. 
Yeeah, that's life and life suck! Missss my honeypie mobil redan och jag har bara varit i från den i typ. 3 timmar! Hur ska det här gå? :O Utan den i 3 hela veckor . . . . . . . . . 
Men fick en ersättningsmobil sålänge. Men fattar knappt hur man smsar eller något. Finns kamera, men hur kass som helst, kommer bli dåligt med bilder på ett tag. Kanske tar med mig kameran och knäpper lite. Får se! Så om ni smsar kan ni va glada om ni får ett svar. Det kan ser ut så här: Haga, JAG FATTAR INTE HUR2535676 ....... Känner du igen dig Matilda? Nu ska jag äta mat sedan glo lite på House och fixa naglarna. XOXO


Mobilen ser typ ut såhär. Fast grymt mycket fulare och inte 3.


Tokio Hotel ! ♥



06:18

God morgon!
Sovit gott? Det har inte jag inte jag. Jag tror jag har haft feber i natt.. :S Svettats som en gris. Så va tvungen att ta en dusch.. Så sitter här och fryser nu istället. Jag vet inte vad som är värst? Att frysa tror jag.  
Jag kom på en sak nyss när ajg såg va klockan på min dator va... vad jag är vaken tidigt? Ja, min mobil har gått sönder -.- och ena visaren på min väckarklocka så ser inte hur mycket klockan är. Men det är väl bra. Ibland..
Som sagt muntliga nationella i svenska i dag. Vi får väl se hur det går.
Nu ska jag gå och göra mej iordning. Vi hörs när jag kommer hem från skolan! Kisses ♥


.....

Godkväll !

Kom in från stallet för en liten stund sen och har ätit mat och hämtat min data.
Har haft hela dagen på mej men ändå så blir det så här sent. Oj vad tiden går, måste gå och lägga mej nu, har nationella muntliga i morgon i svenska. Måste va pigg som en mört. Tjohoh! Det kommer jag ju va oxå.. Yeah right my ass. Vi hörs i morgon. XOXO


Bad Romance, Acoustic


01022010

Nu ska jag dricka te och se på Kalle och chokladfabriken.. ;) Hahah!
Just nu är jag helt kär i Automatic/Automatisch. Dom låtarna går varma på högsta i mitt headset idag. Jag förstår inte, när man inte lyssnat på en Tokio Hotel-låt på ett tag och sen lysnar på den, vad är det för fel, då måste man lyssna på den 27 000 gånger(!!!) ? Och ändå så tröttnar man inte? Men jag gillar det! Fast det är ett mysterium, och förmodligen kommer det förbli det, eller någon som kan hjälpa mig att lösa det....?

Ja ja nu ska jag se film, höörssss sen. Puss




xxxxxxxx

God morgon sunshines, sovit gott?
Det har inte jag, jag drömde att det va en ny istid. Eller... Hände det på riktigt? Jag vet inte..
Förövrigt så är det februari already vilket betyder att det knappt är en månad kvar till konserten.
Great! 31dagar och det känns så jäkla bra. Jag längtar verkligen ♥
Blev ingen skola idag, orkade bara inte.. Orkar inte med vädret, orkar ingenting..
Började gråta när jag såg att det snöa i morse! :O
Jag är en sån tönt.
Idag ska jag bara ta det lugnt & plugga lite SO. Vi hörs senare! Kram ♥

RSS 2.0